Sök och boka hotell i New York

Vi Garanterar de lägsta priserna. Över 50 000 hotell världen över.
Boka nu & Spara upp till 70% !!

Incheckning:
Utcheckning:

Weekend New York


Resa New York. New York, eller The Big Apple, som staden också kallas är USA:s största stad räknat till folkmängd. Staden är ett viktigt finansiellt och kulturellt centrum. New York är ett underbart resmål som passar utmärkt att besöka året om. Här finns mängder av sevärdheter som Empire State Building, Statue of Liberty, Central Park, Rockefeller Center och Ellis Island. Det första steget i att planera en resa till New York tar du genom att leta efter flygbiljetter. Att resa till New York behöver inte blir speciellt dyrt. Det är många bolag som konkurrerar om passagerarna.

För att vara säker på att få tag på en prisvärd resa till New York så ska du se till att vara ute i god tid med din bokning. Boka gärna din resa till New York minst ett par månader i förväg. Innan du gör din bokning så ska du kontrollera så att det pris som anges inkluderar skatter och andra avgifter. Annars finns det en risk att den resa till New York som verkar vara så billig i slutändan inte är det. Några bra sajter då du letar efter en resa till New York är BIG Travel, Flygvaruhuset och Mr Jet.

Då du bokat din resa till New York är det hög tid att se sig om efter lämpligt logi. I New York finns alltifrån enklare krypin till extremt lyxiga sviter. Kom ihåg att räkna ut en budget för resan innan du på allvar börjar att leta efter logi. På så vis blir det också enklare att sovra mellan de olika hotellen och vandrarhemmen. Det enklaste sättet att boka hotellrummet i New York är att göra det direkt över Internet. Uppstår det några frågetecken i samband med bokningen så ska du dock alltid höra av dig direkt till hotellet.

Eftersom New York är en stad som formligen kryllar av sevärdheter och attraktioner är det en god idé att planera några saker som man vill se på förhand. En god idé är att dela upp sevärdheterna efter hur de ligger geografiskt i förhållande till varandra. Blir du trött av allt turistande kan du slappna av och ladda batterierna i Central Park. I samband med att du reser till New York kan du kolla efter vad som händer i stan. En bra sajt är New York Eventguide.

I New York finns ett gigantiskt restaurangutbud. Här kan du prova kokkonst från världens alla hörn. Är du i New York bara över en weekend kan det vara en god idé att boka bord innan avresan. Detta i synnerhet om du vill äta på någon av New Yorks mer trendiga restauranger. På sajten Nymag kan du läsa om restauranger i New York. Många åker till New York för att shoppa. På Manhattan hittar du några av de mest hippa klädbutikerna i världen.

Under din resa till New York kan det vara skönt att lämna den hektiska storstaden, åtminstone för några timmar. En trevlig dagsutflykt är att åka ut till nöjesfältet Coney Island. Detta nöjesfält ligger vid havet, på en halvö i södra Brooklyn. Skulle vädret vara dåligt under din resa till New York så kan du passa på att besöka några av stadens museer. Till New Yorks mest berömda museer hör Metropolitan Museum of Art, Solomon R. Guggenheim Museum, Museum of Modern Art, Ellis Island Immigration Museum och American Museum of Natural History.

När du flyger till New York från Sverige kommer du att landa på John F. Kennedy International Airport eller Newark Liberty International Airport. Flyger du inrikes i USA så kan du också komma att landa på LaGuardia Airport. Förbindelserna mellan New Yorks flygplatser och New York City är mycket bra. Du kan välja mellan att åka tåg, buss eller taxi.