Sök och boka hotell i New York

Vi Garanterar de lägsta priserna. Över 50 000 hotell världen över.
Boka nu & Spara upp till 70% !!

Incheckning:
Utcheckning:

W Hotel New York


W Hotel New York. New York anses av många vara världens huvudstad. Denna mångmiljonmetropol på USA östkust är ett viktigt kulturell och finansiellt centrum. Varje år lockas miljoner turister till New York. När du bokat din resa till New York är det hög tid att se sig om efter ett lämpligt hotellrum.

W Hotel New York (541 Lexington Avenue) är ett hotell som ligger centralt på Manhattan, i New York. Det är innebär att det är nära till mängder av sevärdheter, restauranger och shopping. I närheten av W Hotel New York ligger bland annat Grand Central Terminal, Times Square, Rockefeller Centre och Theatre District. Hotellet är inrymt i en 18 våningar hög byggnad.

För att vara säker att få tag på ett rum på W Hotel New York så ska du se till att vara ute i god tid med din bokning. Det enklaste sättet att boka ett rum på W Hotel New York är att göra det direkt över Internet. Uppstår det några frågor i samband med bokningen så ska du inte tveka att höra av dig direkt till W Hotel New York.

Innan du gör din bokning så ska du också kontrollera att det pris som anges är inklusive skatt och andra avgifter. W Hotel New York är ett relativt exklusivt hotell och därför är priserna något dyrare i jämförelse med medelklasshotell. Vidare ska man komma ihåg att hotellpriserna i New York över lag är ganska höga.

Hotellet har 688 gästrum och sviter som är mycket stilfyllt inredda. På rummen finns bland annat AC, kabel-TV, minibar, telefon, säkerhetsskåp samt möjligheten att koppla upp sig på Internet. W Hotel New York är ett hotell som passar utmärkt oberoende av om du är i New York på semester eller i affärer. På W Hotel New York finns det ett mycket fräscht spa, såväl som ett gym. Vidare har hotellet en restaurang, Heartbeat, där du kan äta och dricka gott i en trevlig inramning.

W Hotel New York är också ett utmärkt alternativ för dig som reser till New York tillsammans med dina barn. Hotellet kan nämligen erbjuda en barnpassningsservice. För den som vill slappna av efter en hektisk dag fylld av upplevelser i New York kan slå sig ner vid W Hotel New Yorks cocktailbar. Om du väljer att hyra en bil under din vistelse i New York så finns det möjlighet att parkera den i anslutning till hotellet. Incheckningen på W Hotel New York börjar 15.00 och du ska ha checkat ut före 12.00. Reser du till New York tillsammans med husdjur så är även de välkomna på W Hotel New York.

Under resan till New York så ska du alltid ha telefonnumret till W Hotel New York nära till hands. Därmed kan du kontakta hotellet om det skulle uppstå några förseningar. Har du några speciella önskemål angående hotellrummet eller annat så bör du meddela detta till W Hotel New York i samband med att du gör din bokning. I samband med incheckning på W Hotel New York ska du kunna uppvisa giltig fotolegitimation. För direkt kontakt med W Hotel New York ringer du +1 212-755-1200.