Sök och boka hotell i New York

Vi Garanterar de lägsta priserna. Över 50 000 hotell världen över.
Boka nu & Spara upp till 70% !!

Incheckning:
Utcheckning:

Plaza Hotel New York


Plaza Hotel New York. Plaza Hotel New York (768 5th Ave), som byggdes år 1907, är ett av New Yorks mest välkända lyxhotell. Hotellet, som är inrymt i en 18 våningar hög byggnad, är beläget precis Central Park. Plaza Hotel New York har 282 rum som håller en mycket hög standard. I rummen återfinns flat-screen TV, Internetuppkoppling, stora badrum med hårtork, stereo och tillgång till ett musikbibliotek, tidningar och kristallkronor i taket. Om du vill ha en hotellupplevelse utöver det vanliga kan du boka in dig på någon av hotells överdådiga sviter.

Plaza Hotel New York är ett mycket bra alternativ för dig som reser med barn till New York. På hotellet ordnas bland annat ett flertal arrangemang som riktar sig till just barn. Vidare har du möjlighet att få hjälp med barnpassning. Hotellet är också perfekt för dig som reser till New York i affärer. Plaza Hotel New York har mycket fina möteslokaler. Här kan du arrangera sammankoster för mellan 10 och 150 personer. Om man bokar samtliga sju mötesrummen på Plaza Hotel New York kan man öppna upp dessa och få en lokal som kan ta emot hela 450 personer.

Plaza Hotel New York kan också erbjuda ett mycket fräscht finess center såväl som ett högklassigt spa. Vill du fixa till håret under din vistelse på Plaza Hotel New York så är även detta möjligt på Warren Tricomi. På hotellet sover du inte bara gott, du kan även äta och dricka gott. Du kan välja mellan The Palm Court, The Champagne Bar, Rose Club, Oak Room och Oak Bar. Incheckningen på Plaza Hotel New York sker efter 15.00 och du ska ha checkat ut före 12.00.

För att kunna boka ett rum på Plaza Hotel New York måste man minst vara 18 år. Om du tänkt att boka rum på Plaza Hotel New York gör du detta enklast direkt över Internet. Kom dock ihåg att det alltid är bra om du är ute i god tid med din bokning. Skulle det uppstå några frågetecken i samband med att du bokar in dig på Plaza Hotel New York så ska du alltid höra av dig direkt till hotellet.

Skaffar du dig en hyrbil under din vistelse i New York så har du möjlighet att ställa den på hotellets gästparkering. Att ha sin bil stående på Plaza Hotel New Yorks gästparkering kostar 65 USD per natt. Skulle ditt fordon vara av större storlek så får du dock räkna med att betala en extra kostnad. Reser du till New York tillsammans med ditt husdjur så är även det välkommet på Plaza Hotel New York.

På så vis undviker du att riskera obehagliga överraskningar väl på plats i New York. I samband med incheckning på Plaza Hotel New York ska du också kunna uppvisa giltig fotolegitimation. Det är alltid bra att ha telefonnumret till Plaza Hotel New York nära till hands under resans gång. På så vis kan du enkelt höra av dig ifall det skull uppstå några förseningar längs med vägen. För direkt kontakt med Plaza Hotel New York ringer du +1 212-759-3000.