Sök och boka hotell i New York

Vi Garanterar de lägsta priserna. Över 50 000 hotell världen över.
Boka nu & Spara upp till 70% !!

Incheckning:
Utcheckning:

Pennsylvania Hotel New York


Pennsylvania Hotel New York. Pennsylvania Hotel New York (401 7th Ave) är ett mycket populärt hotell som ligger beläget på Manhattan, i New York, mitt emot Madison Square Garden. Hotellet byggdes år 1919 och har 22 våningar. Endast ett kvarter bort ligger världens största varuhus Macy’s Herald Square. Pennsylvania Hotel New York har 1 700 rum, vilket innebär att hotellet är det femte största på Manhattan. På Pennsylvania Hotel New York har du möjlighet att välja mellan flera olika typer av inkvartering. Här finns enkelrum, såväl som dubbelrum. Pennsylvania Hotel New York är ett utmärkt alternativ oavsett om du är i New York på semester eller i affärer.

Samtliga rum på Pennsylvania Hotel New York är försedda med ett stort badrum, TV med kabelanslutning såväl som luftkonditionering. Pennsylvania Hotel New York är också ett utmärkt val för dig som reser tillsammans med din familj eller i en grupp. På Pennsylvania Hotel New York finns rum med tre och fyra enkelsängar. På detta hotell sätter man gästernas säkerhet i första rummet. Endast de personer som har nyckel på har möjlighet att åka med hotellets hissar.

Vidare lämpar sig Pennsylvania Hotel New York utmärkt för dig som vill sätta samman en konferens i New York. Pennsylvania Hotel New York kan erbjuda mycket fina möteslokaler. På hotellets sjätte våning ligger ett konferenscenter. Pennsylvania Hotel New York kan också erbjuda “ball roms”, på 18:e våningen. Flexibilitet är mycket stor på Pennsylvania Hotel New York. Hotellet har ett sälj- och cateringkontor som kan förbereda lokalerna helt efter dina egna önskemål.

Pennsylvania Hotel New York kan erbjuda sina gäster ett fräscht finess center, som ligger precis bredvid hotellet. Här kan du motionera eller ta ett uppfriskande dopp i swimmingpoolen. Pennsylvania Hotel New York har också en inomhusparkering. För standardbilar kostar den 40 USD per dag, för SUV:s 50 USD per dag och för Van:s 60 USD per dag.

Det enklaste sättet att reservera ett rum på Pennsylvania Hotel New York är att göra det direkt över Internet. Om du surfar in på Pennsylvania Hotel New Yorks hemsida så kan du hitta aktuella erbjudanden. Erbjudandena kan exempelvis vara utformade på så sätt att du får rabatt om du väljer att stanna på Pennsylvania Hotel New York mer än en natt. Barn under 16 år bor gratis vid bruk av befintliga sängar. Reser du med ditt husdjur till New York är även det välkommet på Pennsylvania Hotel New York.

Att åka från Pennsylvania Hotel New York till John F. Kennedy International Airport tar det mellan 45 minuter till 1 ¼ h. Från Pennsylvania Hotel New York till Newark Liberty International Airport tar det mellan 30 minuter och 1 h. Om du ska åka från Pennsylvania Hotel New York till LaGuardia Airport får du räkna med en restid på 25 till 40 minuter.

För att vara säker på att få tag på ett hotellrum på Pennsylvania Hotel New York så ska du dock se till att vara ute i god tid med din bokning. Skulle det emellertid uppstå några frågor i samband med din bokning så ska du inte tveka att höra av dig direkt till hotellet. Läs alltid igenom vilka regler som gäller ifall du skulle bli tvungen att avboka din resa till New York.

Det är alltid en god idé att ha telefonnumret till Pennsylvania Hotel New York nära till hands under resan. På så vis kan du enkelt höra av dig ifall det skulle uppstå några förseningar. Incheckningen startar vid 15.00 och du ska ha checkat ut innan 12.00. För direkt kontakt med Pennsylvania Hotel New York ringer du +1 212-736-5000.