Sök och boka hotell i New York

Vi Garanterar de lägsta priserna. Över 50 000 hotell världen över.
Boka nu & Spara upp till 70% !!

Incheckning:
Utcheckning:

Paramount Hotel New York


Paramount Hotel New York. Paramount Hotel New York (235 W 46th St) är beläget på Manhattan i New York. Hotellet tillhör ett av de mest fashionabla i Midtown, vid Times Square. Ett stort antal attraktioner ligger på promenadavstånd från hotellet, däribland Broadway. Paramount Hotel New York har 597 gästrum. Hotellet är ett mycket bra val för den som är intresserad av design. Samtliga rum är utrustade med trådlöst Internet, kabel-TV och telefon. Att använda sig av trådlöst Internet kostar 15 USD per timme. Du kan välja rum för rökare, respektive icke-rökare.

På Paramount Hotel New York finns ett Business Center. Om du inte har med egen dator så kan du låna på hotellet. Det finns också en färgskrivare som du kan utnyttja. Om du behöver faxa eller kopia några dokument kan du vända dig till receptionen. Vidare kan Paramount Hotel New York även erbjuda ett Fitness Center. Här kan du bland annat svettas på träningscykel eller använda någon annan träningsmaskin. Receptionen på Paramount Hotel New York är bemannad dygnet runt. I receptionen kan du få hjälp med att boka biljetter till Broadwaymusikaler.

Paramount Hotel New York har också en trevlig restaurang där du kan äta och dricka gott. Hotellet har också två barer där du kan slå dig ner efter en lång och intensiv dag i New York, fylld av intryck. Det smidigaste sättet att boka ett rum på Paramount Hotel New York är att göra det direkt över Internet. Kom dock ihåg att du ska vara ute i god tid med din bokning. Paramount Hotel New York är ett mycket populärt hotell. Paramount Hotel New York är ett utmärkt alternativ för dig som reser till New York tillsammans med barn. Vid bruk av befintliga sängar så bor alla barn under 12 år gratis på hotellet.

Om du tänkt hyra en bil under din vistelse i New York så kan du har den parkerad i närheten av hotellet. Det kostar 40 USD per dag. Incheckning på hotellet sker från och med 15.00 och du ska ha checkat ut före 12.00. Var också noga att kontrollera exakt vilka bokningsregler som gäller. Om du skulle bli tvungen att ställa in din resa till New York så ska du komma ihåg att avboka din vistelse på Paramount Hotel New York minst en dag före ankomstdatum.

Därmed slipper du att betala någon avbeställningsavgift. Avbokar du senare än en dag innan ankomst får du räkna med att betala för första natten. Kontrollera alltid så att det pris som anges har skatter och andra avgifter inkluderat. Har du några speciella önskemål så ska du alltid meddela detta till personalen på hotellet i samband med att du gör din bokning.

Avståndet från Paramount Hotel New York till John F. Kennedy International Airport är 22 km, till LaGuardia Airport 9,5 km och till Newark Liberty International Airport 17 km. Kom ihåg att ha telefonnumret till Paramount Hotel New York nära till hands under resan. På så vis kan du höra av dig ifall förseningar skulle uppstå längs vägen. På Paramount Hotel New York är husdjur inte välkomna. I samband med incheckning ska du kunna uppvisa giltig fotolegitimation. För direkt kontakt med Paramount Hotel New York ringer du +1 212-764-5500.