Sök och boka hotell i New York

Vi Garanterar de lägsta priserna. Över 50 000 hotell världen över.
Boka nu & Spara upp till 70% !!

Incheckning:
Utcheckning:

Hudson Hotel New York


Hudson Hotel New York. Ta chansen och upplev något alldeles extra. Åk till New York, världens huvudstad. I staden som aldrig sover kan ta del av sevärdheter och attraktioner, njuta av god mat och shopping. Några av stadens mest berömda landmärken är Empire State Building, Statue of Liberty, Central Park och Broadway. När du bokat din resa till New York är det hög tid att se sig om efter ett hotellrum.

Hudson Hotel New York (356 W 58th St) är ett medelklasshotell som ligger på Manhattan. Från hotellet är det inte långt till Columbus Circle och Central Park. Hotellet är således en perfekt bas från vilken du enkelt kan ta dig runt i New York. Hudson Hotel New York har 824 gästrum som är mycket trevligt inredda. Rummen på hotellet är ganska små men kan erbjuda det mesta som man kan tänkas efterfråga, däribland bad/dusch och wc, AC, kabel-TV, Internet, telefon och minibar.

I priset ingår inte frukost. Men det kan du köpa till för en extra kostnad. Hotellet har en trevlig restaurang och bar. Receptionen på hotellet är bemannad dygnet runt. Om du hyr en bil under din vistelse i New York så kan du parkera den i anslutning till hotellet. Att ha sin bil parkerad vid Hudson Hotel New York kostar 49 USD per dygn. Om din bil är av en sötare modell så kan du få betala 10 USD extra. Hyr du din bil på någon av New Yorks stora flygplatser så kan du skriva ut en detaljerad färdanvisning till Hudson Hotel New York direkt från hotellets hemsida.

Hotellet är ett mycket bra alternativ för dig som vill sätta samman en konferens i New York. Hudson Hotel New York har konferensrum som går att boka. Hotellet har en kapacitet för konferenssällskap på upp till 500 personer. På Hudson Hotel New Yorks Business Center finns det bland annat datorer som man kan låna. Hotellet har också ett gym där gästerna kan motionera.

Du reserverar enklast ditt rum på Hudson Hotel New York direkt över Internet. Hudson Hotel New York är dock ett populärt hotell så det gäller att vara ute i god tid med sin bokning. Läs noga igenom de aktuella bokningsvillkoren. Är det något som du inte förstår så ska du inte tveka att höra av dig direkt till Hudson Hotel New York. På så vis slipper du att drabbas av obehagliga överraskningar när du ska checka in. Har du några speciella önskemål angående din hotellvistelse så ska du meddela detta till Hudson Hotel New York i samband med att du gör din bokning.

Om du surfar in på Hudson Hotel New Yorks hemsida kan du också anmäla dig till att få e-post med exklusiva erbjudanden från den hotellkedja i vilken Hudson Hotel New York ingår. Förutom New York har Morgans Hotel Group hotell i Miami, Los Angeles, San Fransisco, Scottsdale och London. Ha alltid telefonnumret till Hudson Hotel New York uppskrivet och nära till hands under resan. Därmed kan du enkelt höra av dig vid eventuella förseningar. Kom ihåg att du ska kunna uppvisa giltig fotolegitimation när du checkar in på Hudson Hotel New York. För direkt kontakt med Hudson Hotel New York ringer du +1 212-554-6000.