Sök och boka hotell i New York

Vi Garanterar de lägsta priserna. Över 50 000 hotell världen över.
Boka nu & Spara upp till 70% !!

Incheckning:
Utcheckning:

Hotel 17 New York


Hotel 17 New York.  New York är en stad som har en närmast magisk dragningskraft. Varje år lockas miljontals besöker från världen världens alla hörn till The Big Apple. En avgörande del för att din resa till New York ska bli så lyckad som möjligt är att du hittar ett boende du trivs med.
Hotel 17 New York (225 E 17th St) är ett fräscht budgethotell på Manhattan. Hotellet är lokaliserat i Downtown, nära East Village och har nyligen renoverats. Hotel 17 New York är berömt för att Woody Allen spelade in sin film Manhattan Murder Mystery just här. Vidare har Hotel 17 New York varit platsen för många fotograferingar av kändisar och modeller, däribland Madonna.

Hotellet är ett perfekt alternativ för dig som åker till New York med en begränsad budget, men som ändå vill ha ett centralt boende. Från hotellet kan du gå till många av stadens absolut största sevärdheter. I närheten av Hotel 17 New York återfinns exempelvis Gramercy Park,
Greenwich Village och Washington Square Park. Att ta in på Hotel 17 New York är onekligen en hotellvistelse du sent kommer att glömma. Personalen på hotellet är mycket trevlig och tillmötesgående. I närheten av Hotel 17 New York finns ett stort antal trevliga restauranger.

Det enklaste sättet att boka in sitt boende på Hotel 17 New York är att göra det direkt över Internet. Kom dock ihåg att du ska vara ute i god tid. Hotel 17 New York har 100 gästrum och är inrymt på 8 våningar. Samtliga rum på Hotel 17 New York har AC, TV och hårtork. På rummet finns ett handfat men toalett delar man på. Hotel 17 New York kan erbjuda ett garage för hotellets bilburna gäster. När du bor på Hotel 17 New York så ingår inte frukost. Då du reserverar ditt rum på Hotel 17 New York så får du välja mellan rökare och icke-rökare.

Om du fyller i dina kontaktuppgifter på Hotel 17 New Yorks kan du ta del av aktuella erbjudanden som mejlas direkt till dig. Har du några speciella önskemål angående din vistelse på Hotel 17 New York så är detta något som du bör ventilera när du gör din bokning.
Kontrollera alltid så att du har förstått vilka bokningsregler som gäller. Vidare är det mycket viktigt att du kontrollerar så att det pris som anges för rummet är inklusive skatter och andra avgifter.

Kom ihåg att har telefonnumret till Hotel 17 New York uppskrivet nära till hands under resan. På så vis kan du enkelt höra av dig till hotellet ifall det skulle uppstå några förseningar i flygtrafiken. Receptionen på Hotel 17 New York är öppen dygnet runt. Ditt husdjur är inte välkommet på Hotel 17 New York. I hotellets reception finns ett säkerhetsskåp där du kan förvara dina värdesaker.

Incheckningen på Hotel 17 New York startar klockan 15.00 och du ska ha checkat ut innan 12.00. När du checkar in på Hotel 17 New York ska du kunna uppvisa giltigt fotolegitimation. Du måste vara minst 21 år för att kunna ta in på hotellet. För direkt kontakt med Hotel 17 New York ringer du +1 212-475-2845.