Sök och boka hotell i New York

Vi Garanterar de lägsta priserna. Över 50 000 hotell världen över.
Boka nu & Spara upp till 70% !!

Incheckning:
Utcheckning:

Hotel New York


Hotel New York. New York, eller The Big Apple, som staden också kallas är en underbar turiststad. Staden, som aldrig sover, är bland annat känd för Empire State Building, Central Park, Times Square, Ellis Island och FN-högkvarteret. Vidare är New York en kulturell smältdegel, vilket avspeglar sig i allt från butiker till restauranger. När du bokat din resa till New York är det hög tid att se sig om efter ett hotel i staden. New York är en stad som kan erbjuda hotel i alla prisklasser. Generellt är det dock, med svenska mått, något dyrare med hotel i New York jämfört med hotel i samma klass i Sverige. Priset på ett rum kan också skifta kraftigt mellan olika dagar.

Det enklaste sättet att boka ett hotell i New York är att göra det direkt över Internet. En bra sajt för att boka hotel i New York är Hotels. Du kan också nå Hotels på telefonnummer 0771- 59 30 59. När du letar efter lämpliga hotel i New York är det en god idé att ha en karta över staden nära till hands. Om du bokar in dig på ett hotell i stadsdelen Manhattan så har du nära till många attraktioner och sevärdheter.

Kom dock ihåg att du ska vara ute i god tid med din bokning av hotel i New York. Skulle det, i samband med att du bokar ett hotel i New York, uppstå några frågetecken så ska du aldrig tveka att höra av dig till det aktuella hotellet. Åker du till New York för att fira något speciellt, såsom exempelvis en bröllopsdag eller födelsedag, kanske du vill att hotellrummet ska vara dekorerat på något visst sätt i samband med din incheckning. Glöm då inte att tala om detta för hotellpersonalen i samband med att du gör din bokning.

Håll också utkik efter aktuella rabatter och erbjudanden. Vanligt är exempelvis att man får rabatterat boende om man väljer att bo på samma hotel mer än en natt. Om du reser till New York tillsammans med ditt husdjur så är det också mycket viktigt att du kontrollerar så att det är välkommet på hotellet. Tänker du hyra en bil i New York så ska du också höra efter ifall det finns någon gästparkering. Var emellertid beredd på att betala en extra avgift för parkeringsplatsen.

Om du vill unna dig något verkligen extra kan du ta in på någon av New Yorks lyxhotel. Några av dessa är The New York Palace (455 Madison Ave), The Peninsula New York (700 Fifth Avenue), Plaza Hotel New York (768 5th Ave) och Mandarin Oriental New York (80 Columbus Circle). I New York finns också ett stort antal hotel i mellanprisklassen. Några av dessa är Roosevelt Hotel New York (45 E 45th St), The New Yorker Hotel – Ramada Plaza Hotel (481 Eighth Ave), Hotel Alexander (306 W 94th St), The Pod Hotel New York (230 E 51st St) och Thirty Thirty Hotel New York (30 E 30th St).

I New York kan du också välja mellan flera billiga och fräscha hotel. Om du inte nödvändigtvis känner att du måste bo på Manhattan så blir det enklare att hitta ett billigt hotel. Kommunikationerna i New York är mycket bra, tunnelbanan går exempelvis hela natten, så det ska inte innebära några problem ifall ditt hotel ligger något utanför centrum. Några billiga hotel i New York är Palace Hotel (2600 Tonnelle Ave), Days Inn Brooklyn (437 39th Street), Econo Lodge Jersey City (750 Tonnele Ave) och New World Hotel (101 Bowery).

I samband med att du checkar in på ditt hotel i New York ska du kunna uppvisa giltig fotolegitimation. Ha alltid telefonnumret till ditt hotell i New York nära till hands under resan. På så vis kan du enkelt höra av dig till ditt hotel ifall det skulle uppstå några förseningar. Om du inte avbokar ditt hotell i tid kan det finnas en risk att du kommer att debiteras för den första natten.