Sök och boka hotell i New York

Vi Garanterar de lägsta priserna. Över 50 000 hotell världen över.
Boka nu & Spara upp till 70% !!

Incheckning:
Utcheckning:

Flyg New York


Flyg New York. New York är staden som aldrig sover. Dygnet runt sjuder The Big Apple av liv och rörelse. Varje år lockar New York miljontals turister från världen. New York kan erbjuda något för alla smaker och åldrar. Några av New Yorks mest välkända landmärken är The Statue of Liberty, Empire State Building, Central Park, Rockefeller Center och Times Square. Det är inte särskilt svårt att hitta ett prisvärt flyg till New York. Du kan åka till New York från flera olika destinationer runt om i Skandinavien.

Det är många bolag som erbjuder flyg till New York. Staden utgör en knytpunkt för flygtrafik från och till Europa samt övriga USA. I New York finns tre stora offentliga flygplatser. Dessa är John F. Kennedy International Airport, Newark Liberty International Airport och LaGuardia Airport. Kom dock ihåg att du ska vara ute i god tid med din bokning. Du bör boka ditt flyg till New York minst två månader i förväg. Jämför alltid priset på olika avgångar till New York. På så vis kan du tjäna många sköna slantar.

Du kan hitta prisvärda flyg till New York på sajter som BIG Travel, Travelfinder, Travelstart och Bokasmart. I samband med att du bokar ditt flyg till New York så ska du alltid kontrollera så att det pris som anges inkluderar skatter och andra avgifter. Annars kan din prisvärda flygbiljett till New York bli betydligt dyrare än vad du räknat med. När du bokar ditt flyg till New York så är det också mycket viktigt att du kontrollerar vilka bokningsvillkor som gäller.
Det enklaste sättet att boka ett flyg till New York är att göra det direkt över Internet. Ofta är detta även billigast. Vid bokningen av flyg till New York så ska du, om möjligt, alltid välja E-ticket. På så vis slipper du allt krångel med pappersbiljetter.

När du flyger till och från New York så ska du se till att vara ute på flygplatsen i god tid före start. Detta är särskilt viktigt att komma ihåg när du ska flyga hem från New York. Inte sällan förekommer det köer i och omkring denna miljonstad. Du kan välja mellan flera olika transportsätt till och från flygplats i New York. Taxi är ganska dyrt, men skönt att ta om man har mycket packning och snabbt vill komma till sitt hotell. Du kan också hyra en bil på flygplatsen i New York. För att vara säker på att få tag på en hyrbil så ska du dock alltid boka den i förväg.

Om du är osäker på vad du får ta med dig i handbagaget så kan du surfa in på respektive flygplats hemsida. Det är alltid bra om du växlar till dig lite dollar innan du flyger till New York. På så vis slipper hitta en uttagsautomat när du landat och kan direkt sätta dig på en buss eller taxi som tar dig till hotellet. Att ha några extra dollar på fickan är också bra för att kunna ge dricks till servicepersonal.

Tidsskillnaden mellan Sverige och New York är sex timmar. Därför ska du alltid kontrollera den lokala tiden när du landar. Många människor som reser mellan olika tidszoner kan uppleva så kalla jetlag. Att flyga till New York, varpå dygnet blir sex timmar längre, uppfattas ofta som enklare att anpassa sig till än att flyga tvärtom. De första dagarna i New York kan du således räkna med att vakna ganska tidigt, gå ut på en dinera för att äta frukost och se hur The Big Apple vaknar till liv.