Sök och boka hotell i New York

Vi Garanterar de lägsta priserna. Över 50 000 hotell världen över.
Boka nu & Spara upp till 70% !!

Incheckning:
Utcheckning:

Carter Hotel New York


Carter Hotel New York. Carter Hotel New York (250 W 43rd St) är ett fräscht hotell centralt beläget på Manhattan, i New York. Detta hotell är en perfekt bas för en lyckad resa till New York. Hotellet har 700 rum, alla med privata badrum. Samtliga rum på hotellet är utrustade med kabel-TV, telefon, klockradio och AC. Rummen är nyligen renoverade.

Carter Hotel New York kan erbjuda rum med en till tre bäddar. Hotellets reception är öppen dygnet runt. Från Carter Hotel New York är det gångavstånd till många av stadens attraktioner och sevärdheter. Några av dessa är Times Square, FN-byggnaden, Radio City Hall, Empire State Building, New York City Public Library och Rockefeller Center. Det enklaste sättet att boka in sig på Carter Hotel New York är att göra det direkt över Internet.

Kännetecknande för Carter Hotel New York är att det är relativt billigt att bo på hotellet.  På Carter Hotel New York kan du också växla pengar. Här finns även en skönhetssalong, såväl som en tvättservice för hotellets gäster. Carter Hotel New York är ett utmärkt alternativ, oberoende om du är i New York på semester eller i affärer. Hotellet kan erbjuda sina gäster ett fräscht Business Center och mötesrum. Som gäst på Carter Hotel New York får du tillgång till hotellets kundparkering. Vidare finns det Internetuppkoppling i lobbyn.

Uppstår det några frågetecken i samband med reservationen så ska du dock inte tveka att höra av dig direkt till Carter Hotel New York. Då New York är en mycket populär turiststad så ska du alltid se till att vara ute i god tid med din bokning. Kontrollera så att det pris som anges för rummen är inkluderat skatt och andra avgifter. När du bokar ditt rum på Carter Hotel New York kan du välja mellan rökare och icke-rökare. Du ska komma ihåg att dina husdjur inte är välkomna på Carter Hotel New York.

I samband med att du checkar in på Carter Hotel New York så ska du kunna uppvisa en giltig fotolegitimation. Åker ni till New York för att fira något speciellt, som en födelsedag eller bröllopsdag, så kanske ni har några speciella önskemål. Det kan exempelvis vara champagne på rummet i samband med incheckning. Kom dock i så fall ihåg att du ska meddela detta till Carter Hotel New York i samband med att du bokar ett rum.

Om du surfar in på Carter Hotel New Yorks hemsida så kan du anmäla dig till att få information från hotellet till din inbox. På hemsidan kan man också få information om sightseeing i New York. Under överfarten till USA är det alltid en god idé att ha numret till Carter Hotel New York nära till hands. På så vis kan du höra av dig till hotellet och tala om ifall det skulle uppstå några förseningar längs med vägen. Om du skulle bli tvungen att avboka din vistelse på Carter Hotel New York så ska du göra det minst ett dygn innan angivet ankomstdatum. För direkt kontakt med Carter Hotel New York ringer du +1 212-944-6000.