Sök och boka hotell i New York

Vi Garanterar de lägsta priserna. Över 50 000 hotell världen över.
Boka nu & Spara upp till 70% !!

Incheckning:
Utcheckning:

Beacon Hotel New York


Beacon Hotel New York. Beacon Hotel New York (2130 Broadway # 2) är ett hotell som ligger på Upper West Side. I närheten av hotellet ligger Central Park, American Museum of Natural History och Lincoln Center. I närheten av hotellet ligger ett stort antal trevliga restauranger och kaféer. Beacon Hotel New York har 256 gästrum och sviterna som är rymliga och fräscha. I rummen finns fullt utrustade pentryn med gratis kaffe och te. På Beacon Hotel New York råder en avslappnad och trevlig stämning.

Hotellet har också en restaurang, som är öppen dygnet runt, där du kan äta och drick gott. Receptionen på Beacon Hotel New York är öppen dygnet runt. Som gäst på Beacon Hotel New York har du tillgång till trådlös Internetuppkoppling, som kostar 9,95 USD per dygn. Om du hyr en bil under din vistelse i New York så kan du, för 50 USD om dagen, har den parkerad i närheten av hotellet.

Beacon Hotel New York är ett bra alternativ för dig som i New York i affärer. Hotellet kan erbjuda ett affärscenter och fina möteslokaler. Fax- och kopieringsmöjligheter finns också på hotellet. På Beacon Hotel New York finns också säkerhetsskåp där du kan låsa in dina värdesaker.

Vidare har Beacon Hotel New York en tvättservice. Incheckningen på hotellet startar efter 15.00. Du ska ha checkat ut före 12.00. Beacon Hotel New York är ett mycket bra alternativ ifall du reser till New York tillsammans med barn. Vid bruk av befintliga sängar bor upp till två barn, under 12 år, gratis på Beacon Hotel New York. Ditt husdjur är inte välkommet på Beacon Hotel New York.

Det smidigaste sättet att beställa ett rum på Beacon Hotel New York är att göra det direkt över Internet. Du kan reservera ditt rum via hotellets hemsida. Då Beacon Hotel New York är ett populärt hotell så ska du dock se till att vara ute i god tid med din bokning. Kom också ihåg att noga läsa igenom de aktuella bokningsvillkoren.

Uppstår några frågetecken så ska du inte tveka att höra av dig direkt till Beacon Hotel New York. Åker du till New York för att fira något speciellt, såsom en bröllopsdag, så kanske du exempelvis vill ha champagne på rummet när du checkar in. När det gäller speciella önskemål så ska du alltid meddela detta till hotellet i samband med att du gör din bokning.

Om du skulle bli tvungen att ställa in din resa till New York så ska du meddela detta till Beacon Hotel New York minst en dag i förväg. I annat fall kommer du att debiteras för den första natten. Det är alltid en fördel om du har telefonnumret till Beacon Hotel New York nära till hands under resan. Därmed kan du enkelt höra av dig till hotellet om det skulle bli några förseningar längs med vägen.

Avståndet från Beacon Hotel New York till John F. Kennedy International Airport är 23 km, till Newark Liberty International Airport 18 km och LaGuardia Airport 9 km. När du checkar in på Beacon Hotel New York så ska du kunna uppvisa giltig fotolegitimation. För direkt kontakt med Beacon Hotel New York ringer du +1 212-787-1100.